Staffars Seriers Blog: Carlstad Comic Con är i helgen

25 maj 2011

Carlstad Comic Con är i helgen

Nu till helgen kommer Carlstad Comic Con att gå av stapeln. Det finns tyvärr inte ekonomi i det för oss att ställa ut i år, speciellt som Uppcon är helgen efter vilket alltid tar mycket energi för oss. Vi önskar arrangörerna all lycka och framgång och förhoppningsvis ser det bättre ut för oss nästa år. Det är ett rätt intressant upplägg de har med en stor bredd på aktiviteter och grupper som man försöker attrahera. Jag tror att nyckeln kan bli om man lyckas få dit norrmän och göteborgare annars tycker jag det ser ut som om det är lite för lite folk i närområdet som kan möta upp.

Har ni möjlighet ta er tiden och besök dom. Seriesverige behöver fler initiativ som det här.


3 kommentarer:

 1. Är det ekonomi i UppCon?
  När jag kontaktade dem förra året ville de ha hutlöst betalt, det hade blivit ett minus på minst 5000:- för mig om jag åkt dit.
  Ni säljer säkert mer än jag, men jag misstänker att vinsten per "vara" är mindre för er del...

  /Mats

  SvaraRadera
 2. Det är ekonomi så till vida att vi får in pengar som tar oss igenom en seg period. Dessutom likviderar vi en hel del på mässan så det är lite som en lagertömning. Men visst priserna har stuckit iväg lite väl mycket så jag är osäker på hur många år vi kommer att vara mer då det är ett stort åtagande.

  SvaraRadera
 3. 4000% dyrare än GothCon, för min del. Och mer bordsyta på GothCon.
  Stockholms Spelkonvent ska vi inte prata om, där fick jag vara med gratis.
  Min sits skiljer sig ju rätt mycket från er då jag även är en slags arrangör iom att jag lär ut regler etc till de spel jag säljer, något de flesta konvent tar hänsyn till.

  /Mats

  SvaraRadera