Staffars Seriers Blog: Conan - the Good Stuff

22 augusti 2011

Conan - the Good Stuff

Jag noterar att Conan har haft premiär till rätt ljummen kritik (DN, SVD,  Expressen). Tyvärr verkar alla recensenter förhålla sig till Schwarzenegger-filmen och inte till den riktiga Conan-adaptionen dvs de tecknade serierna. Det är ju ändå som så att de klassiska seriernas popularitet var ju det som la grunden till Arnold-filmerna. Så hur förhåller sig den nya Conan till Barry Windsor-Smith och John Buscemas version, det vill jag veta.

För att underlätta för er andra att göra en egen bedömning så har vi just nu 20% rabatt på Conan-tidningar. Nu pratar vi verkligen the Good Stuff. Svart-vita magasin med barbarer och fala kvinnor.  Savage Sword of Conan för er som vill ha originalpubliceringen och Conan Saga för de av er som vill läsa de tidiga äventyren.

Finns även två repris-serier i albumformat om man hellre vill ha böcker att läsa. Chronicles of Conan trycker om äventyren i färg ungefär 8 nummer per gång medan Savage Sword of Conan trycker om de svart-vita serierna i tjocka billiga utgåvor.

Så skynda fynda, By Crom

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar