Staffars Seriers Blog: Fint besök igår

16 mars 2007

Fint besök igår

Vi hade ett enormt fint besök i butiken i går. En tjänsteman från japanska UD var i landet för att ta reda på varför japansk populärkultur går hem i norden just nu och hur ser marknaden ut. Han hade ett långt samtal med Staffar om dels butikens historia och dels hur vi ser på mangans försäljnignssuccé.

Det känns som en enormt stor ära att bli utvald till att delta i ett sådant intressant projekt även om vår bit är rätt blygsam.Staffar, Mr Watanabe (japanska ambassadens kulturattaché) och Mr. Arita från japanska UDs kulturavdelnign

4 kommentarer:

 1. Den där Staffar är en riktig linslus!
  Blixt

  SvaraRadera
 2. Visst är han. Internet är nedlusat av bilder på just honom och inget annat. Man kan till och med säga att internet skapade av gud just för att visa bilder på honom.

  SvaraRadera
 3. Tittade dom något på yaoi-hyllan? Fick ni sälja några serier till dom? Jädrar, den där Staffar har ju skägg som en hel karl, får man sånt skägg ju mer man håller på med serier? Tre svåra frågor men jag hoppas att du kan besvara dom bittra igelkott.

  SvaraRadera
 4. De tittade mycket intresserat på allt i butiken inklusive yaoi-hyllan och även yaoi-stället. De köpte tyvärr inget den här gången men det finns ju alltid en möjlighet att de kommer tillbaka.

  Alla riktiga seriehandlare har skägg ity vi är manliga män till skillnad från pojkvaskrarna som rakar av sig fjunen. Tumregeln är att storleken på skägg överensstämmer med antalet år man varit i branschen och att aldrig lita på en seriehandlare utan skägg.

  SvaraRadera