Staffars Seriers Blog: Kul sändning den här veckan

23 mars 2007

Kul sändning den här veckan

Det var verkligen en kul sändning den här veckan efter en rätt torftig period. Det var ett antal album den här veckan som väcker mitt intresse och köplust. Om vi börjar med det helt nya så fick vi in Bryan Talbots nya album Alice in Sunderland som verkar spännande. Adam Warrens superhjälteparodi Empowered dök även upp och jag har kommit 50 sidorna i den och det är en mycket underhållande bagetell.

Howard Chaykin och Mike Mignolas Fahrd & Gray Mouser har äntligen kommit i tryck och den ser jag oerhört mycket fram emot att läsa i helgen. Den räknades under en lång tid som ett av de förlorade mästerverken av Staffar som gillade att tala om hur mycket han tyckte om den.

Fantgraphics utgivning av sina klassiska serier i billighetsutgåvor fortsätter med det andra Hate-albumet som för första gången ges ut i svart-vitt för alla ni som hoppade av Hate på grund av färgen.

Vad gäller manga som kom den tionde delen av Osama Tezukas Phoenix in så det fanns verkligen lite av allt möjligt den här veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar