Staffars Seriers Blog: Mer Dagspresserier

21 mars 2007

Mer Dagspresserier

Det är med stor glädje som jag noterar att IDW kommer att göra en stor satsning på klassiska dagspresserier. De testade vattnen med Dick Tracy och nu satsar de stort med en av mina absoluta favoritserier genom alla tider, Milton Caniffs Terry & the Pirates som jag äntligen kommer att få komplett. Dessutom känner jag mig trygg i att de kommer att presenteras otroligt attraktivt då IDW gör fantastiskt snygga album och jag är mycket imponerad av deras Dick Tracy-utgåva som är bland de snyggaste bearbetningar av gamla strippar jag sett. Det som skall vara vitt är vitt och linjerna är föredömligt välbehållna.

Dessutom vet jag några gamla kunder som kommer bli glada av att de även kommer ge ut Little Orphan Annie. Det känns oerhört kul att det återigen kommer ut en massa klassiska serier och det är ännu roligare när vi får se serier samlas som inte har funnits tillgängliga i någon större utsträckning som Gasoline Alley och Mutt & Jeff och att sådant som Peanuts och Krazy Kat får en bra kronologisk utgivning. Det är bara att hoppas att trenden fortsätter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar