Staffars Seriers Blog: Bottomfeeder

19 juni 2007

Bottomfeeder

Jag hade en kund inne i går som fick mig att häpna lite. Killen köpte tre stycken Galagotidningar vilket var trevligt men sedan hade vi den här konversationen:

    - Har ni en katalog?

- Nej men vi jobbar med en nätkatalog som förhoppningsvis är klar efter sommaren.

     - Det hjälper mig inte då jag behöver ha en nu då jag har ett tillgodokvitto på [Utländsk nätbutik] som går ut snart?

- Då har jag verkligen ingen katalog att förse dig med.
Jag förutsätter att en hel del av de kunder som jag rekommenderar olika serier med väljer att köpa dom någon annanstans och det är en del av verkligheten men de har i alla fall hyfs att inte slänga det faktumet i mitt ansikte. Att köpa 3 rea-tidningar, titta runt och hitta massa serier som man är intresserad av och sedan be om tips om vad de skall köpa i andra butiker tycker jag är lite väl fräckt.