Staffars Seriers Blog: Ledsen för frånvaron

01 juni 2007

Ledsen för frånvaron

Det var ett tag sedan men åtminstone veckan efter mitt senaste inlägg hade jag giltigt förfall då jag för en gångs skull blev rejält sjuk med feber och hela konkarongen. Det brukar hända vart femte år ungefär då man härdas rätt rejält av alla kunder som varit hemma tre dagar innan de klättrar väggarna och behöver skaffa sig något att läsa.

När jag väl blev halvfrisk så insjuknade Håkan istället så jag fick en väldigt lång arbetsvecka där jag dessutom jobbade med en grej i butiken som tog väldigt mycket längre tid än jag trodde. Jag skall ta lite bilder på det i nästa vecka så ni får se hur vackert det blivit numer i butiken.

Dessutom har jag medveten spenderat en hel del tid snackandes med min butiksgranne Kurt Nurmi som i veckan nu lagt ned sin verksamhet för att gå vidare i livet. Kurt har varit den absolut bästa av de butiksgrannar vi haft under årens lopp. Glad, hjälpsam och inte minst ett otroligt bra stöd under inte minst det senaste åren. Förhoppningsvis kommer de nya grannarna att vara hälften så bra men jag tvivlar.

Känns lite som jag närmare Lagerbäck i undanflykter men jag har jobbat hårt och inte riktigt orkat med bloggen men jag tar ny fart nu fram till min semester då jag skall se om jag inte kan få Håkan att skriva lite inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar