Staffars Seriers Blog: Galago-rea

10 juni 2007

Galago-rea

När jag bytte ut tidningsstället i butiken (foton kommer) så kom det fram en del gamla Galago-tidningar som jag inte riktigt visste vad vi skall göra med så jag tyckte att det var dags att försöka rea ut dom. Dessutom behövde jag öva lite med det desktop-program vi har i butiken. Någon AD kommer jag aldrig att bli men jag lärde mig åtminstone att får att peka åt olika håll samt exportera det hela som en jpg, alltid något.När jag flyttade ur tidningarna så ramlade en bilaga ut ur en av tidningarna. Tagos-albumproduktion under 1991. Det är endast två av de albumen som jag vet med säkerhet att vi inte har kvar är, det första Assar-albumet och Ackebos "Amen Härregud". De andra bör det finnas ett ex av någonstans i lagrets virrvarr. En rätt kul tidsresa var det i alla fallLite intressant att Arne Anka då som nu är en av de hetare albumen. En sak jag slås av är att jag är lite förvånad över att närmare 30% av utgivningen var av kvinnor även om jag inte har sett några serier från två av dom på väldigt länge.Jag scannade inte in beställningssidan men det var lite intressant att titta på då försäljningspriserna till kund då är lika med eller i många fall under de inköpspriser vi har nu för svenska album.

2 kommentarer:

  1. Du lär inte bli "copy" heller ...

    Blixt

    SvaraRadera
  2. Näe, men som enkel skylt i butiken funkar det och tanken var inte mer avancerad än så.

    SvaraRadera