Staffars Seriers Blog: Märks att folk är lediga

21 juni 2007

Märks att folk är lediga

Det är lite skoj hur mycket det märks när en stor del av ens kunder har ledigt. De som kommer in i butiken tar sig tid och titta igenom saker i en rätt maklig takt. Ständigt är det någon i butiken just nu vilket är skojigare än när det är tomt men lite besvärligt när man vill gå på muggen eller skaffa sig något att äta. Det gäller då att passa på i de luckor som uppstår mellan kunderna och skynda sig och göra sina ärenden.

Nu närmar sig klockan fyra och då kommer strömmen att dö ut då folk ger sig av hemåt för att förbereda helgens firande men vi kämpar träget på fram till vår vanliga stängningstid. Är du ledig så kom förbi annars så önskar jag en glad och god midsommar. Vi öppnar igen på måndag som vanligt.

3 kommentarer:

 1. Staffan , jag tror att Eyeshield 21 för Wii bara finns i japansk version. :-( . hitar inte att spelet ska göras till amerikansk. Men finns ju en massa andra skojiga spel som kommer!

  Glad midsommar!!!

  SvaraRadera
 2. Så synd. Då hamnar man i det moraliska kvalet om huruvida man skall göra halvlegala saker med sin maskin.

  Hoppas din midsommar blir bra också.

  SvaraRadera
 3. Som jag skrev nyss, ibland jobbigare att skriva dit namnet, litet extra knappryckningar val. Men du har nog hajat vem det är,när jag skriver om vissa grejer ;-)

  SvaraRadera