Staffars Seriers Blog: Bra första dag

24 juli 2007

Bra första dag

Det blev en riktigt bra start på butikslivet efter semestern. Hygglig kassa, jag hann med det jag skulle göra på månadsordern och hann dessutom med tre eller fyra trevliga konversationer med kunder som önskade mig välkommen tillbaka vilket jag uppskattade mycket.

Hade dessutom en nervös fansinskapare (hon hade uppenbart blandat ihop mig med Staffar som är den av oss som bits) inne för att kolla om vi behövde fler ex vilket vi tyvärr inte behövde. Alltid lika tråkigt när trevliga fansin inte säljer men förhoppningsvis frågar någon läsare om det här imorgon.

Lyssande på en del av Martin Kellermans sommarprogram som jag tycker var rätt trevligt och en tanke slog mig återigen. Någon borde passa på och intervjua de personer som var med under 80-talets serieboom i Sverige. Jag skulle väldigt gärna läsa om Epix uppgång och fall, även kring Galago borde det finnas en hel del att berätta men eftersom väldigt många fortfarande är aktiva inom seriebranschen så kanske det inte är riktigt dags ännu.

Dessutom stack Bitte från Hallongrottan in huvudet för att hämta lite varor och som alltid blir jag smittad av hennes sprudlande humör. Jag hann inte fråga henne om hon hade upplevt något uppsving efter DN-artikeln men med tanke på hur svårt det var att komma fram till butiken på telefon tidigare under dagen så misstänker jag det starkt. Jag är dessutom imponerad hur kolugn hon är trots att hennes mest ansträngande vecka på året ligger framför henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar