Staffars Seriers Blog: Tillbaka igen

24 juli 2007

Tillbaka igen

Nu sitter jag i butiken igen och försöker överblicka vad som hänt i butiken i min frånvaro. Det är tack och lov inte särskilt mycket som har hänt utan det mesta verkar vara där jag lämnade saker och ting innan semestern vilket alltid är otroligt skönt. Det har hänt att jag har kommit tillbaka från semestern och har behövt spendera en vecka med att få butiken i ordning igen men den här gången så har de skött sig bra.

Det första jag gjorde var att plocka på mig en hög med serier att läsa när jag kommer hem ikväll. En viktig del av min semester är att ge mig själv tillfälle att andas och då undviker jag allt vad serier & internet heter i möjligaste mån för att få upp lusten att läsa igen. Det har dock varit rätt tunna veckor för serier så det är ingen stor hög utan snarare en mjukstart vilket passar mig rätt bra då min skalle är halvt på semester fortfarande.

Detta innebär också att vi återgår till våra vanliga måndagar igen så nu öppnar vi kl 12 alla vardagar igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar