Staffars Seriers Blog: Tycker inte om pundare i butiken

30 juli 2007

Tycker inte om pundare i butiken

Hade en rätt obehaglig stund just nu. En helt klart påverkad man var inne och "tittade" i butiken. Han började rota i hörn och slet sönder omslaget på ett mangaalbum som han ville låna en sax för att fixa till på något sätt. Han erbjöd sig att betala för det men när han tog fram plånboken så började han kränga fram och tillbaka som om han skulle svimma. Två gånger höll han på att gå utan att betala, tredje gången gav jag upp och lät honom försvinna. Vissa förluster får man ta även om det svider. Jag känner mig något stressad över situationen.

Dessutom lämnade han fuktspår efter sig som jag hoppas innerligt bara är dregel men fan vet.

2 kommentarer:

  1. Nästa gång kanske du bör ryta till på skarpen? Polisen finns väl nästan runt hörnet. Sådär ska det inte behöva vara, stackarn behöver säkert hjälp också!!

    SvaraRadera
  2. Nja, är personen två meter lång och lite svår att nå tenderar jag att ta det lugna före det aggressiva. Jag har kommit att tycka om mina tänder så att säga.

    SvaraRadera