Staffars Seriers Blog: In i elden direkt

25 juli 2007

In i elden direkt

Det blev en helt ok andra dag. En bättre kassa än i går, mycket trevligt folk inne samt ett besök från en gammal favoritkund som tyvärr inte har vare sig tiden eller pengarna att komma in lika ofta som förut. Skaffa aldrig familj och barn kära serienördsvänner, de tar bara tid och pengar från det som är viktigt här i livet. :-)

På tal om familj så hade jag två olika par av en favorittyp inne i butiken dvs när det är hon som är serieintresserade och han bara hänger med och ser ointresserad ut. Det är en så skön kontrast mot när jag började stå i butiken då det var närmast otänktbart, kul att se att tiderna går framåt och att tjejernas smak är avancerad.

Trevligt nog så fick vi leverans idag som tllsammans med kunderna tog upp större delen av dagen så jag ligger efter med mailbesvarandet. Jag hoppas dock kunna hinna med det imorgon men eftersom det är lön just nu så befinner jag mig inte framför datorn så ofta.

Högen med serier att läsa växte dog rejält i och med den här sändningen som för övrigt innehåll titlar från 7 olika månadsordrar vilket är ett tydligt tecken på att San Diego Comic-Con är i faggorna. Den tidigaste ordern var gjord i juli förra året och var för en Paul Pope-bok, något som inte förvånar någon (utom de av oss som räknade med att den skulle gå upp i rök som så många andra projekt). Intressant nog så var det inte särskilt mycket manga den här gången något som var fallet de senaste veckorna så vi har förmodligen ett berg att vänta någon av de närmaste veckorna.

Previews kom in den här veckan så det är bara att sätta igång med prenumerantutskicken. Blir inga serierekommendationer på fakturan den här gången då ingen verkar ha läst särskilt mycket serier i min frånvara och jag som många vet läser ju inte serier på min semester (vore ingen semester annars)

4 kommentarer:

 1. Jag rekommenderar starkt Tezuka-boken. En av de bättre utgivna på engelska.

  SvaraRadera
 2. Den ligger för att läsas men tyvärr inte på det ställe där jag den här veckan spenderar min fritid.

  SvaraRadera
 3. Har på känn att jag & min sambo var ett av de där paren du nämner. Det är nog sant att jag är den som är mest förtjust i att gå i serieaffärer, men på Seriegalleriet kvicknade min sambo till när han fick kika på Lindengren-original.
  Cabanes-albumet jag letade efter fann jag slutligen på Comics Heaven. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du hittade albumet till slut och att din sambo hittade något serierelaterat att tycka om. :-)

  SvaraRadera