Staffars Seriers Blog: Ingen leverans idag

04 oktober 2007

Ingen leverans idag

Tydligen så har vår sändning tagit omvägen via Oslo vilket gör att den dyker upp i morgon fredag. Det är nästan så att jag blir lite nostalgisk över strulet. För några år sedan så kunde våra leveranser ta rätt udda vägar hit bl.a. så flögs kartongerna via Singapore en gång en annan gång så hamnade de i Köpenhamn och speditionsfirman inte kunde få hit våra paket med flyg så de fick sätta de på lastbilar och köra upp det från Kastrup vilket jag fann väldigt underhållande då i alla fall.

Jag är dock lite glad över att den inte kom idag. Det har varit fullt upp sedan Uppcon med månadsorder och prenumerantutskick. Tack och lov så öppnade Håkan i måndags så att jag kunde sova ut, dessutom tar han lördagen lite oplanerat så jag får två dagar ledig innan han sticker iväg till Chicago på semester. Det är mycket nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar