Staffars Seriers Blog: Lincon Epilog

02 juni 2009

Lincon Epilog

Så här en dryg vecka efter Lincon så är det väl dags att sammanfatta lite mina intryck. Det var maffiga fyra dagar som tog på krafterna. Jag körde själv vilket gjorde att pauserna blev färre än de är tidigare. På andra mässor har jag kunnat komma från någon timme och rensat skallen och återhämta mig på ett helt annat sätt. Nu skall väl sägas att det var en lågintensiv mässa som vi var på. Den viktiga aktiviteten på konventet är att spela och mellan spelpassen går folk runt vilket leder till mindre häng kring försäljarborden än vad jag är van vid.

Vi delade rum med ett rätt roligt gäng, där jag främst vill nämna Gottick-figurerna som var ytterst trevliga och hjälpsamma. Gillar du kortspel tycker jag du skall köpa något härifrån. De övriga som vi delade rum var givetvis även de trevliga.

Det var en väldigt bra stämning över huvud taget tycker jag på konventet. Rätt kul stämning mellan de flesta av de konkurrerande handlarna verkade det som. Det kom fram idéer om att plocka fram ett spel om krig mellan handlarrummen till nästa Lincon. Det var rätt skoj att höra dom slänga fram idéer och vilka olika styrkor de skulle ha beroende på handlarnas bakgrund.

Timing för konventet var för handlarnas del rätt dålig vald. Innan lön och med vad som verkar mindre pengar i omlopp just nu. Trots det blev det inte katastrofalt utan att för den delen gott bra. Planen är att återkomma till nästa år då det var uppskattat att det fanns annat än spel på mässan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar