Staffars Seriers Blog: Några länktips

25 augusti 2009

Några länktips

Mangaläsaren har en rätt intresant genomgång om stilevolution. Något underförstått så kommer det fram en kritik av dagens mangaläsare som väldigt flyktigt som är mer intresserad av trender och vad som är hippt än av att läsa en cool historia. Intressanta tankegångar som jag tror att det finns en hel del att fundera över.

ICV2 gör sin årliga till halvårliga stora intervju med DCs högsta höns Paul Levitz. Som brukligt är så dansar Levitz runt som en politiker kring allt som kan tänkas vara kontroversiellt men lite intressant är det ändå som när han identifierar att seriebranschen håller på att bli en lite mer mogen marknad. Dessutom är det intressant att han säger att folk blir mer och mer sparsmakade i vad de köper. Finns annat intressant tankegods kring digital seriedistribution också.

Ta även en titt på vår kund Niklas Stockenstrands fotorapport från Gundam Expo. Massa häftiga bilder på robotar.

1 kommentar:

  1. Tack för länkningen! Spontan inspiration är alltid det bästa sättet att få tummen ur och knåpa ihop något mer matnyttigt än recensioner, så även denna gång. Känns som om vissa tankegångar skulle kunna utvecklas, kanske i en kommande artikel. Kul att du uppskattade den i alla fall!

    SvaraRadera