Staffars Seriers Blog: Bildreportage från Linas signering igår

02 december 2009

Bildreportage från Linas signering igår

Signeringen med Lina Neidestam var otroligt lyckad i går. Det kom väldigt många människor och vi sålde väldigt många böcker. Lina slet som ett djur med signeringen och hade närmast konstant kö. Vi fick vår egen fotograf i Bror Hellman som tagit alla bilderna som följer.Vi hade bullat upp med en hel del album innan och såg till så att det verkligen märktes vilket album som skulle signeras.Lina bjöd på glögg, lussekatter och pepparkakor. Jag är lite imponerad över hur mycket glögg som konsumerades. Inte för att det har något med signeringen att göra med det luktade väldigt mycket jul när jag steg in i butiken i morse.Lina in action. Fullkomligt fokuserad på uppgiftenKim W Andersson ser avundsjuk på medan Lina underhåller sina horder av fans. Jag lovar Kim nästa bok du släpper skall vi ordna en signering för dig också.Apropå serietecknare tittade Linas studiokamrat Loka Kanarp in på signeringen.Lina fick en hemmagjord t-shirt på en av sina strippar från vad jag misstänker är hennes största fan.Kön var bitvis rätt lång men alla vara glada och trevliga och drack glögg så väntan var helt ok.
Lina myser av uppmärksamheten och kärleken från fansen.Hon hann även med att posera lite med sin bok.Ok vad är störst. Linas leende, Kattbussens leende på min mage eller min mage?
Så här tom var skylten efter det att signeringen var färdig. Otroligt kul att bara lassa album ur skylten och in i fansens händer.Till sist gick vi och drack öl och mat. Sedan gick en trött men lycklig seriehandlare hem medans lyckliga serietecknare fortsatte kvällen med mer öl och lite flipper på Söders Hjärta

Tack Lina och alla fansen för en fantastisk upplevelse. Vi kommer att ordna fler signeringar var så säkra.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar