Staffars Seriers Blog: Godbitar från den senaste leveransen

18 december 2009

Godbitar från den senaste leveransen

Efter ett par mediokra sändningar så fick vi äntligen in en riktigt rolig sändning.


Först och främst så kom min favoritmanga Yotsuba&! in med sitt sjunde album. Om ni mot all förmodan missat det här albumet så är det en oerhört charmig manga om en flicka som upptäcker världen. Dessutom kom nyutgåvan av skaparens Kiyohiko Azuma tidigare manga Azumanga Daioh in och den hade en mycket trevligare omslag än den tidigare utgåvan.


Dave Stevens klassiska serie Rocketeer har kommit ut komplett i en mycket fin hårdpärmsutgåva. Det gjordes en rätt ok matinefilm på den här serien på 80-talet men serieversionen är mer "vuxen" och faktiskt en av startpunkterna för Bettie Page-hypen.


Vi fick även ett klassiskt återtryck i form av den fjärde boken i den kompletta Little Orphan Annie-utgåvan. De har uppgraderat Annie-utgåvan med att ha söndagssidorna i färg.


Slutligen så har Goon-skaparen Eric Powell startat upp en ny tidning Chimichanga som kom in med sitt första nummer den här veckan.

Vi får se när vi får vår nästa leverans kommer in. Förmodligen så blir det under mellandagarna även om det finns en liten chans att den kommer in dagen innan julafton


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar