Staffars Seriers Blog: Gott slut allihopa

30 december 2009

Gott slut allihopa

Det börjar bli dags att stänga butiken för året. VI håller stängt imorgon nyårsafton och på nyårsdagen. Det har varit ett rätt turbulent år för oss som innehållit mer positivt än negativt och det känns rätt skönt att avsluta året bra. Det ger lite tillförsikt och framtidstro. 


Jag är i färd med att sammanställa min tio i topp lista och som det ser ut så blir det separata kategorier för amerikanskt och manga. Jag hoppas på att kunna göra en lista över det svenska också men där glider allt i sär och jag får hoppas att Seriefrämjandet sammanställning över utkomna album hjälper mitt minne på traven.


Nostradamus 2010 drar i gång på trettondagen så ni som vill delta kan börja fundera redan nu. 


Nu är det dock dags att runda av och promenera hem i vinterkylan, vi ses på det nya året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar