Staffars Seriers Blog: Ensam dag i butiken

08 oktober 2010

Ensam dag i butiken


Detta är en bild av avspärrningarna för Millenium-filmatiseringen. St Pauls gatan är helt stängd för biltrafik mellan Bellmansgatan och Götgatan. Det är fullkomligt kaos här med massa bilar som inte har koll på att man inte kan köra St Paulsgatan. De har poliser ute för att dirigera polis som börjar bli lite trötta.  Hade tänkt ha lite kul och sätta ut en skylt om att "pictures shouldn't move! Read Comics!" men det verkar inte som om funktionärerna har humor. Känner inte för att ta reda på dom och behöva tjafsa med dom.

Vill man komma till butiken från Slussen är den bästa vägen att gå längs Hornsgatan alternativt Peter Myndes-backe och sedan över kyrkogården. Sedan kan man givetvis ta tunnelbanan till Mariatorget och gå därifrån.

För att motivera folk att komma till butiken så delar vi ut House of Mystery #30 till de kunder som besöker butiken idag (och lördag om lagret räcker så långt.) 


1 kommentar:

  1. Skulle jag ha haft oturen att stöta på Dave Fincher hade jag kraftfullt tillkännagivit: "SEVEN GAV MIG HUVUDVÄRK!" (fritt efter Laverne & Shirley)

    SvaraRadera