Staffars Seriers Blog: Dagens lästip på Facebook och Twitter

21 augusti 2012

Dagens lästip på Facebook och Twitter

På Facebook och även ut på twitter har jag börjat med att lägga ut ett lästips om dagen (ungefär har inte lagt ut något på dagar som jag inte jobbar). I ärlighetens namn så blir det inte mer än en mening 140 tecken räcker inte långt när man skall ha med en webbadress i det hela. Tanken är väl mer att visa upp bredden och förhoppningsvis få folk att upptäcka något nytt seriealbum som är värt att läsa ur vårt sortiment som ett komplement till nyinkommet-anmälningarna

Dagens lästips är the 'Nam som var Marvels serie om Vietnam i följden av den våg av filmer som kom om Vietnamnkriget. Själv var jag förvånad över hur finkänslig och ärlig serien är när jag läste. Inte alls så "Gung Ho  Ra Ra Ra" som en del krigsserier är. Givetvis är allt berättat ur amerikanska soldaters synvinkel vilket kanske inte är så förvånande egentligen.

Tidigare lästips har varit
Uncle Scrooge HC 01 Only a poor old man
Sibiu av Jimmy Jönsson
Den japanska matlagningsmangan Oishinbo
Finder Library Bk 1 av mitt förslag till Seriefestivals gäst Carla Speed McNeil

Förhoppningsvis så håller jag ut en månad och lite till. Har rätt roligt när jag väljer serier.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar