Staffars Seriers Blog: Serier som kom in under Staffans semester

13 augusti 2012

Serier som kom in under Staffans semester

Det har ju inte varit några tips från coachen över intressanta album under min semester och därför tänkte jag ta och ta en titt och se vad som fångar mitt öga.

Comic book History of Comics är gjord av killarna bakom Action Philosofers. Sjuk, urspårad humor är att förvänta.

Rich Jonston på Bleeding Cool har hypat upp Harker en hel del vilket iofs inte är en rekommendation (någonstans i lagret finns det ett gäng Sleaze Castle som vi köpte på grund av honom). Vi har dock gluttat lite i tidningsutgåvan som en kund beställde och den verkade inte dum alls. Gillar du brittiska polisserier från 70- och 80-talet så är detta något som du definitivt skall ta en titt på.

Jeff Smiths uppföljare till Bone, RASL, avslutas i och med det fjärde albumet.  Jag har gillat den här serien som var rejält annorlunda än både den komiska äventyrsserien som Bone startade som och den fantasyserie som den utvecklades till att bli.

Vår svenska stjärntecknare Peter Bergtings senaste Dungeon och Dragons äventyr Ianto's Tomb har kommit i fin mjukpärmsutgåva.

Vill ni få en glimt av den konversation som vi ibland har i seriebutikerna så tycker jag att ni skall spara in Our Valued Customers. Jag tycker den är otroligt rolig och då bör ni göra det också. ^_^Gamla trotjänare kommer med nästa nummer i serien:
Bakuman 13
Blake & Mortimer 13
Girl Genius Bk 11
Hitman Bk 7
Summit of the Gods Bk 3

Finns givetvis saker jag missat men det får räcka. Besök gärna vår nyinkommet-sida för att se vad som vi har lagt in i shoppen den senaste tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar