Staffars Seriers Blog: 5 år sedan sist

12 november 2006

5 år sedan sist

Jag sitter och tittar på det nyaste numret av Peepshow och jag kan inte förundras över att den överhuvudtaget kommer ut. En gång i tiden var det här min absoluta favorittidning och jag hade till och med ett fanbrev publicerad i #2 men nu köper jag den och tänker vad hände? En gång i tiden så skildrade han sitt liv med en visst humoristisk distans (tänk Rocky) men nu så verkar han gått vilse i den "persona" som han har skapat. Där alla tidigare etablerade karaktärsdrag skall finnas med men där inget nytt kommer fram (ungefär som en Lena Ackebo-serie). Samtidigt så finns kunskapen om hur man gör en serie där, berättande är lika bra (kanske till och med skarpare), teckningarna ser bättre ut men innehållet är så tomt.

Nåja enligt hans MySpace-profil så kommer hans nästa projekt bli ett album direkt. Om nu 24 sidor tog 5 år vad skulle då ett helt album ta?

2 kommentarer:

  1. Goddagens! Hittade in här av en slump... men eftersom jag är intresserad av serier så fastnade jag. Har inte läst Peepshow men känner igen hans manér... trist om det känns frampressat. Vad är Staffars Serier?

    SvaraRadera
  2. Välkommen. ^_^

    Vi är butik som säljer nya serier, huvudsakligen amerikanska sådana.

    Frampressat är väl inte ordet jag skulle använda mer att serien går på tomgång och därmed är innehållslös.

    SvaraRadera