Staffars Seriers Blog: Detta saknar jag i seriesverige

09 november 2006

Detta saknar jag i seriesverige

En bra nyhetssajt om svenska serier. Det närmsta vi kommer är Seriefrämjandets sida men den är lite för lättviktigt och det känns som om de inte klarar av att vikta vad som är intressant och vad som bara är fluff. Bara för att något har serieanknytning så betyder inte det att det är intressant.

Sedan så finns Komika Magasin som är lite för nytt och för mycket bunden till förlaget Komika för att kunna fylla det behovet.

Jag vill kunna få in aktuella nyheter om den svenska utgivningen i min Rss-läsare, hitta till intervjuer med svenska serieskapare, läsa bra recensioner som inte bara är "hurra, hurra serier är bra" utan försöker säga något om verkens svagheter också.

Nå, jag skulle förståss kunna dra mitt strå till stacken och utöka innehållet på Staffars och det är något jag har funderat på men det kräver att jag lyckas hitta några intressanta skribenter för jag har inte tiden att skriva allt det som i så fall skulle behövas.

Fram tills dess att jag får tiden och möjligheten att göra detta så kan väl någon annan göra det åt mig? Snälla?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar