Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

16 juli 2008

Godbitar från senaste leveransen

Ännu en vecka och ännu sändning där det jag mest ser fram emot att få läsa är Too Cool To Be Forgotten Hc av Alex Robinson. Hans tidigare böcker Box Office Poison och Tricked är stora personliga favoriter.

Tokko Bk 01 är en ny serie av GTOs skapare Tohru Fujisawa. Innehåller med största sannolikhet en del våld, kanske lite sex och förmodligen lite humor också.

Det album som ger absolut bäst värde för pengarna är Zot Comp Black & White Stories 1987 To 1991 som verkar innehålla alla Scott McClouds Zot-historier. Något som jag betalade hutlösa summor för tio år sedan när Kitchen Sink gav ut 3/4 av det här materialet. Så jag rekommenderar det här albumet väldigt mycket.

Gentleman Jim är en av de få seriealbum som fanns hos biblioteket att låna så det gjorde jag om och om igen. Rätt kul att konstatera att allt som man konsumerade som barn inte var skit om man säger så.

Ett av de trevligare albumen från förra året var Houdini Handcuff King har nu kommit ut i en billig mjukpärmsutgåva.

Jag borde säga något om Method Man Gn men jag kan inget om hip hop så jag låter bli.

Som vanligt hittar du hela listan på nyinkommet-sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar