Staffars Seriers Blog: Julipreviews genomgången

14 juli 2008

Julipreviews genomgången

Håkan och Staffar har välbehövlig semester så det blir en enmansshow i butikens genomgång av Previews. Du hittar min genomgång av vad som komma skall här.

Det får bli ett smakprov på min skrivkonst för en gångs skull. Brukar ju vanligtvis välja något som Håkan eller Staffar har skrivit annars.

BOOM! STUDIOS

Galveston #1
by Tom Peyer
Cover A—Sc, 24pgs, Fc Srp: $3.99

Jag är visserligen emot att man blandar genrer på ren princip men det finns blandningar som får mitt intresse att öka. Warren Ellis planerade för många år sedan ett album som skickade vikingar och samurajer mot varandra. Här är det pirater mot westernhjältar. Vad som säljer mig på just det här är omslagen med piraten i 1700-tals kläder och peruk och sedan en långrockad revolverman (eller nja knivman skall man kanske säga. Det är ju Jim Bowie det handlar om). Tom Peyer känner jag mest från hans tid på Legion of Superheroes där jag minns honom som en rätt skoj tecknare.

Ni hittar alltså hela genomgången här och resten av katalogen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar