Staffars Seriers Blog: Bokbordet dagen efter

18 augusti 2008

Bokbordet dagen efter

Jag var och sålde på världens längsta bokbord i går och det var väl inte någon succé. Jag sålde för lite mindre än vad jag trodde innan men med tanke på vädret så var det inte så illa som jag trodde att det skulle bli när jag väl stod på plats. Det var kallt, blåste och småduggade till och från. Till råga på allt så kom jag i säng sent dagen innan och hann inte med frukost så jag var hungrig dessutom. Förutom det så var det väldigt trevligt att stå i en liten ö där med serieteket och ankisterna bakom ryggen så det fanns alltid någon att prata med när det var lite lugnt kring bordet något som alltid gör det hela mycket trevligare.

Jag blev positivt överaskad av besökarna. Jag hade räknat med en hel del 2.50-folk men de lyste med sin frånvaro nästan helt. Dessutom bara en idiotkommentar av typen "serier är för barn" vilket tyder på en trevlig stämning. Däremot blev jag lite förvånad över hur många som närmst bryskt tackade nej när jag ville sticka åt dom en reklamlapp för jubileumsrean efter de spenderat några minuter med att titta igenom vad jag hade till försäljning.

Det blev några bilder från dagen dessutom

Vårt lilla bord med tak som funkade bra förutom att det regnade in från sidan.


Seriefrämjandet Stockholm (som ser ut att kunna bli en intressant förening och Generation Tintin delade bord.


Ankistgrannar


Om det blir samma upplägg som i år så kommer vi nog att delta igen mest för att se potentialet i bra väder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar