Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

21 augusti 2008

Godbitar från senaste leveransen

Äntligen börjar det komma saker igen från förlagen. Det har varit lite traditionselig torka efter San Diego-mässan men ramlar det in hel del skojiga saker.

Vi börjar med en riktig klassiker, Scorchy Smith av Noel Sickles som var en väldigt viktig person för Milton Caniffs serieskapande. Det är ett praktverk som förmodligen är i klass med om inte bättre än IDWs Terry utgåvor.

Air är en ny Vertigo-serie som verkar väldigt lovande. Flygplansvärdinna med flygskräck råkar ut för äventyr med terrorister och annat konstigt. Vill läsa mer och det snart.

Det var länge sedan vi fick några nya Ignatz-titlar. Nu dök äntligen två upp Delphine av Richard Sala samt Grotesque av Sergio Ponchione. Förhoppningsvis kommer det fler titlar snart.

Disappearence Diary av Hideo Azuma är en ny vuxenmanga som ser väldigt spännande ut. Förmått självbiografisk och beskriver definitivt en annan vardag än det vi ser i svenska serier.

Vill även passa på att nämna en Disney-titel för en gångs skull. Gemstone har börjat samla Daan Jippes bearbetningar av de Carl Barks-historier som Barks inte tecknade själv i trevlga volymer. Jippes är väldigt duktig på att imitera Barks egen stil så det här ser verkligen ut som Barks bästa historier teckningsmässigt.

Som vanligt hittar du hela listan över det som kommit in på nyinkommet-sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar