Staffars Seriers Blog: Semestern är slut

13 augusti 2008

Semestern är slut

Jag börjar jobba imorgon torsdag igen efter en som vanligt alldeles för kort semester. Det blir direkt in i hetluften med veckosändning och en del att kolla upp inför söndagens bokbord och lite annat som dammsugarpåsebyte. Stack in huvudet idag och hämtade de serier som kommit till mig. Plockade även på mig en previews som jag gick igenom för att skriva previewstexter innan jag upptäckte att Staffar hade gjort ett hästjobb med genomgången den här månaden kunde med andra ord läst något annat. Apropå läsning så har det inte blivit särskilt mycket sådant gjort under den här semestern, tyvärr. Det blev mer farande runt landet så nu har jag en del att ta igen.

Håkan verkar för övrigt skött butiken med den äran och skall ha ett stort tack för att jag kunde ta de här veckorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar