Staffars Seriers Blog: Datumen är inte min vän

28 november 2008

Datumen är inte min vän

Suck, det var inte förrän jag tejpat upp anslagen för rean på skylten efter det att jag stängt butiken som jag insåg att den 30 november infaller på en söndag. Jag har legat en dag fel hela tiden vilket gör att det finns en risk för det kommer in kunder som vill köpa svenska serier på söndag när vi har stängt. Nåja, får sätta upp ett anslag på dörren i så fall.

Lika bra att vi inte hade rean den 30:e. För plötsligt slog det mig att är det inte då vissa samhällsgrupper visar hur mycket de tycker om varandra? Dessa samhällsgrupper som båda skulle kunna missuppfatta (på varsitt sätt) innebörden av att vi erbjuder 20% rabatt på alla svenska album. Finns ju lite möjliga tolkningar där för en smått paranoid människa.

Så låt inte missuppfattningen råda. Kom in på lördagen den 29:e november och köp svenska album med 20% rabatt. Passa även på att köpa massa andra album ity sådant gör oss också glada.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar