Staffars Seriers Blog: Sol underbara sol

20 november 2008

Sol underbara sol

Det är så oerhört skönt att se solen lysa idag. De senaste veckornas regnade har satt sitt spår i kassan. Det är liksom inte riktigt roligt att ge sig ut och handla pappersvaror när de riskerar att bli blöta. Tack och lov så har vi våra älskade stammisar som kommer i ur och skur.

Är lite orolig inför julförsäljningen, tycker mig känna från kunder att de håller lite extra i plånboken just nu i november. Krisen sätter sina spår även i detaljhandeln. Traditionellt sett så brukar man ju säga att nöjen är det sista som folk sparar in på men i dessa pirattider så undrar jag om det inte kommer att modifieras lite.

Nåja vi skall göra vad vi kan för att stimulera vår försäljning. Vi kommer att ha en julkalender i år igen. Dagliga julklappstips och erbjudanden från den första december till en 23:e. Sedan så hoppas jag en del på vårt evenemang med Galago den 5/12. Förutom att det kommer bli väldigt skoj så känns det bra att kunna erbjuda sådana här evenemang. Kommer bli intressant att se hur många som dyker upp också. Vi kommer att bli tvungna att plocka bort en del ställ och inte minst reaborden från butiken så kommer vi nog att ta emot tillräckligt med folk som förhoppningsvis även passar på att handla annat än signerade Galago-böcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar