Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

05 november 2008

Godbitar från senaste leveransen

Den titel jag vill lyfta fram främst den här veckan är Warren Ellis Freakangels BK 01 en webbserie vars inledning jag tyckte om men som jag senare glömt att följa (som de flesta webbserier). Tyckte den hade potential till att bli den bästa nya Ellis-serien sedan Fell.

En annan webbserie som jag tycker verkar väldigt spännande är Fishtown Hc som handlar om ett verkligt kriminalfall. Det är så skönt att se att serier på nätet är mer än humorserier i nördmiljöer.

Jag vet att många har väntat länge på Buffy Season 8 BK 03 Wolves At The Gate. Nu kan jag äntligen säga att "Japp, den står på hyllan där."

Älskare av klassiska fransk-belgiska äventyrsserier bör ta en titt på Blake & Mortimer BK 04 Francis Blake Affair som är nygjorda serier skrivna av Van Hamme känd från bland annat XIII mfl stora succér.

En gång i tiden gav NBM ut mycket av det som ges ut på nytt idag som Terry & the Pirates. Det gör att de tar och satsar på andra serieklassiker vilket jag uppskattar oerhört mycket. Det är förmodligen inte de mest lönsamma böckerna att ge ut vilket gör att jag hoppas att samlare gör en ansträgning och plockar upp exempelvis Forever Nuts Presents Happy Hooligan Hc.

Slutligen så har vi äntligen fått in Watchmen i en hard cover utgåva för de som vill läsa om serieklassikern om och om igen.

Som vanligt hittar du hela listan över det som kommit in på nyinkommet-sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar