Staffars Seriers Blog: Suck, platsbrist på flyget

28 januari 2009

Suck, platsbrist på flyget

För andra gången på kort tid har det varit platsbrist på planet och eftersom vi inte är en prioriterad kund hos vår speditör så plockas våra (och resten av seriestockholms) paket av. Ger oss lite mer tid att jobba med webbshoppen som jag hoppas kunna få upp i någon version i slutet av veckan. Som det ser ut nu så är vi färdiga med genomgången av butikens högra sida (minus det svenska och disney) och har väl en bit över 700 album som vi ska ta och skriva in och skaffa bilder till. Just nu funderar jag på att slänga upp armarna och säga nu räcker det. Upp med butiken så får vi ta allt annat eftersom. Samtidigt känns det lite dumt att inte lägga upp fullständiga kategorier. Det är ju en del av det nyaste som folk vill åt.

Får fatta ett beslut senare idag tror jag.

2 kommentarer:

  1. Inte för att jag kommer handla i webbutiken, men det bästa sättet att bli klar med något är att lansera. Så ut med den. Fyll på efterhand.

    SvaraRadera
  2. Det blir alltid fel när man prövar något nytt också, eller så har man glömt nåt... Lägg upp det som en beta och be kunderna kommentera om sånt de gillar/ogillar. Så slipper ni en massa detaljfipplande med något som ändå måste göras om snart för att nåt annat inte funkade

    SvaraRadera