Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

02 februari 2009

Godbitar från senaste leveransen

Ytterligare en vecka då vi fick vår leverans nästan en hel vecka sent. Förstår inte riktigt vad som händer just nu. Det har funkat alldeles utmärkt under hela hösten men nu verkar vi vara tillbaka till 90-talets leveranssäkerhet. Till viss del kan det bero ändrade byråkratiregler i USA men lite mera säkerhet skulle uppskattas, både av oss och av er misstänker jag. Nåja, till veckans leverans som inte tillhör de största men som innehåller Previews vilket gör att vi kan göra previewsutskicket på onsdag.

Först ut är min favoritdeckarserie för tillfället Criminal vars fjärde album, Bad Night kommer ligga överst på min läsehög.

Final Crisis 7 innebär slutet för DCs mest borttappade event genom tiderna. Allt ändras om eller inte. Vi vågar döda superhjältar inklusive den som gett oss filmintäkter på miljarden det senaset året etc. Hoppas de insett hur mycket de sjabblat och kommer att spendera 2009 och framöver med att bygga upp universumet igen.

Vi tar inte in så många action figures som vi brukade men Rolling Stones i sjuttiotalskostymer var lite för coola för att motstå. Vi har både Keith Richards som vi fick in i den här veckan och Mick Jagger.

Shades of the 90's! Roninbebop Sc är något som jag hade förväntat mig kommit ut på Tundra när det väl begav sig. Kevin Eastman samarbetar återigen på något sätt med Simon Bizley i den här här antologin från Heavy Metal.

Garth Ennis westernserie från Avatar, Streets Of Glory samlas i en tjock bok.

Som vanligt hittar du hela listan över det som kommit in på nyinkommet-sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar