Staffars Seriers Blog: Intervjuad för radio

18 februari 2009

Intervjuad för radio

Radio Gotland ringde upp idag för ett inslag på fredag om hjältar och i mitt fall superhjältar. Det var en riktigt skoj pratstund med två bra förberedda och roliga programledare. Var väl inga djupa diskussioner utan mest vad som definierar en riktigt superhjälte och om vem som skulle vinna i en strid alla hjältar mot alla. Det enda som grämer mig lite är att de berättade om en gotländskt troll som kunde förvirra folk och det enda som hjälpte var att vända tröjan ut och in. Jag sa att det påminde om Bamse-världen fast nu när jag tänker på det så skulle det kunna passa in in en Silver Age historia med Jimmy Olsen. Typ han gör ett reportage i skogen och så händer bizarra saker. Hade varit lite lagom nördigt att ta upp det.

Får se om det postas någon länk på fredag så att jag kan spridamina 30 sekunder eller vad det nu blir som radioexpert på Gotland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar