Staffars Seriers Blog: Vecka 8 som gick

21 februari 2009

Vecka 8 som gick

Vi nådde inte riktigt upp till 2000 artiklar i webbshoppen utan fick nöja oss med 1909 med ett 50-tal som nästan är färdiga. Det är bara lite bildinsamling samt lite kompletterande uppgifter som sidantal som saknas. Vi blev i alla fall klar med Disney-delen av katalogen vilket kändes skönt. Vi har nog beslutat oss om en liten annan strategi, istället för att få färdigt hela avdelningar så tar vi och fyller upp med det som vi i stort sett har färdiga filer för framför att skriva in allt för skratch.

Kronan föll kraftigt mot dollarn under den här veckan, vilket inte föranledde någon prishöjning från oss utan vi minskar våra marginaler. Det känns lite grymt att vara utlämnade åt nollränta-människor men vi får hoppas att personer med stora bostadslån får mer pengar att köpa serier för.

Kommande veckan:
Det är månadsorder på gång. Deadline för kundbeställningar är på tisdag, så skynda fynda. Dessutom skall vi satsa på att få upp några av de mindre svenska förlagen samt Yaoi och Yuri-kategorierna. Då om något kommer vi över 2000 album i shoppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar