Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

12 februari 2009

Godbitar från senaste leveransen

Vi ber om ursäkt för att vi inte fick ut något uppdatering förra veckan. Vi la allt krut på att få färdigt vår webbshop men nu skall vi försöka återfå någon typ av normalitet i vårt vardagsliv igen.

En av mina favoritserier alla kategorier de senaste åren har varit All Star Superman. Nu har äntligen det andra samlingsalbumet kommit ut. Det här är serien som fick mig att inse att det går att göra kul serier av gamla Stålmannen. Grant Morrison har ett annat stort album med i leveransen, Batman- RIP HCn. Det stora eventet där han tog kål på Läderlappen.

Cinebooks fina satsning på europeiska mainstreamserier fortsätter med IRS Bk 2. Det är väl värt att kolla upp förlagets utgivning om du saknar de franska albumserierna.

En av Vertigos succéserier de senaste åren DMZ kom med sitt sjätte album den här veckan. Brian Wood håller på att utvecklas till en av de större manusförfattarna i USA just nu.

Welcome to Hoxford
är Ben Templesmiths senaste skräckserie som kom in samlad. Väldigt bra sådan och den här gången med lite mindre komedi.

Horst Schröder visar livstecken och släpper Fixaren av Joe Sacco. En historia från Sarajevo om en av de personer som Sacco mötte när han som en av de första journalister besökte Sarajevo efter krigets slut.

Carol Lay är en stor favorit som nu har gjort en serie om hur hon gick ned i vikt. Big Skinny How I Changed My Fattitude är som alla hennes serier en humoristisk och varm berättelse om de vedermödor som hon hade under den perioden.

Som vanligt hittar du hela listan över det som kommit in på nyinkommet-sidan.

UPPDATERING: Nu finns det nyinkomna i webbshoppen också.

2 kommentarer:

  1. Va-va-va? En ny Carol Lay?!? Tack för tipset!

    SvaraRadera
  2. Det är det som jag är här för ^_^

    SvaraRadera