Staffars Seriers Blog: Läsecirkeln nu på torsdag: Asterios Polyp och 2009s bästa serier

11 januari 2010

Läsecirkeln nu på torsdag: Asterios Polyp och 2009s bästa serier

Är ni sugna på att prata lite serier så här efter helgerna? Det är i alla fall dags för läsecirkeln igen. Vi samlas vid stängningsdags nu på torsdag (18.30) och promenerar till en närbelägen pub (där jag har reserverat ett bord, jag lovar).

Ämnet för kvällen är det som jag tycker har varit 2009s års bästa amerikanska seriealbum, Asterios Polyp men jag hoppas vi även hinner gå igenom om det finns någon avvikande åsikt. Jag hinner förhoppningsvis skriva färdigt min genomgång tills dess.

2 kommentarer:

  1. Eftersom jag till min stora grämelse inte möjlighet att närvara, så skulle det vara av stort intresse att få läsa ett litet referat av träffen. Någon som skrivit, eller tänker skriva, något om träffen någonstans?

    /Håkan F

    SvaraRadera
  2. Ah, det visade sig bara vara Simon som kunde komma så det hela blev uppskjutet till nästa månad. Jag har tänkt ta det och vårprogrammet senare i dag.

    SvaraRadera