Staffars Seriers Blog: Nu finns det en Google-kalender för Staffars Serier

27 januari 2010

Nu finns det en Google-kalender för Staffars Serier

Jag har skapat en Google-kalender för våra olika aktiviteter här på Staffars Serier.  Förhoppningsvis kommer den fyllas upp av många intressanta aktiviteter. Just nu finns Åsa Grennvalls signering, Läsecirkeln, Deadline för previewsbeställning samt en liten överaskning i kalendern. Får se om ni noterar den.

Själv blev jag mycket glad då jag upptäckte att jag kunde synka Google-kalendern med min iPhone-kalender. Blev väldigt mycket smidigare då. Så förhoppningsvis har ni även ni hjälp av den.

XML:


ICAL:

4 kommentarer:

  1. Trevlig överaskning, synd att man inte kan utnyttja den :)

    SvaraRadera
  2. Man skall aldrig säga aldrig.

    SvaraRadera
  3. Om nu Staffars Serier kommer åka på konvent (LinCon, KattCon m.m.) nästa år, står det då i schemat? Undrar mest för att jag inte vet huruvida ni ser på konvent som "aktivitet".

    SvaraRadera