Staffars Seriers Blog: Läsecirkelns vårprogram.

28 januari 2010

Läsecirkelns vårprogram.

Förra mötet blev litet av en flopp pga att jag inte insåg att folk skulle fortfarande vara i helgaktiviteter och hade behövt lite mer tid för att förbereda sig. Så dagarna innan tackade alla utom en nej och som Håkan påpekade han hade en lyckats få med sig boken hem för att läsa den. Nu skall vi få in den förmodligen i nästa vecka vilket får mig att känna att det är lite tajt att ta upp den till februari-mötet. Det är dock ex på väg in (jag hoppas på nästa vecka) så jag hoppas att alla som vill får tag ett ex till i mars.

Jag har i alla fall sammanställt vårens program för läsecirkeln. Notera i kalendern eller använd butikens smidiga Google-kalender.


18/2 Yotsuba&!

Jag ser gärna en diskussion om vad övrigt är läsvärt bland de regelbundet utkommande mangorna just nu.


18/3 Asterios Polyp

Jag vidhåller att detta är förra årets bästa serie men det kan vara för att jag ännu inte läst Footnotes in Gaza.  Vi försöker även  se om vi kan komma ihåg vad övrigt vi läste under 2009 och vad vi ser fram emot 2010.


15/4 Love & Rockets

Tidigare tänkt att vi skulle diskutera denna moderna klassiska serie i mars men vi flyttar den till april och koncenterar oss på de första 50 numren dvs de som samlats i de tjocka Palomar och Locas böckerna. Lite SPX-hype ägnar vi nog också åt.


20/5 Pärlor och Patroner av Loka Kanarp

Post-SPX håller vi oss inom Sverige och går dessutom igenom de fynd vi gjorde under SPX.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar