Staffars Seriers Blog: Domänen nere, Staffars uppe

19 september 2011

Domänen nere, Staffars uppe

Vår domän staffars.se är nere vilket inte är så konstigt då vårt webbhotell ligger nere. Jag måste säga att att jag blivit lite trött på dom och börjar fundera på om det finns något billigt och bra alternativ. Vad använder ni därute i landet just nu.

Uppdatering
Domänen uppe igen och mailen har börjat droppa in. Jag är osäker på om vi förlorat något men mailade du i söndags och inte har fått svar ikväll ber jag dig att skicka mailet igen.

7 kommentarer:

 1. http://cliche.se - inga långa, eller många, störningar men supporten kan vara lite seg, sen saknas saker som ssh, cronjobb och cpanel.
  http://www.hosting24.com - inte använt så länge.
  http://www.000webhost.com verkar riktigt prisvärd annars

  SvaraRadera
 2. En sak till: cliche har bara "öppet" 12-17 eller så, mån-fre, så går sajten ned fredag kväll får man vackert vänta tills måndag innan de börjar fixa den. Har iofs bara hänt mig en gång på tre år, men det är jäkligt irriterande.

  SvaraRadera
 3. Bara därför gick min sajt ned nu :-/

  SvaraRadera
 4. Genom att inte ha rätt enkla saker så tror jag att cliche diskvalificerar sig. Skall titta på de andra. Eftersom Staffar har en veckas "semester" så kommer jag nog att ligga på is vad det gäller domänflytt men jag är djävligt sugen på det.

  Också sugen på att byta webbshop och mycket annat.

  SvaraRadera
 5. Annat, såsom...
  Byta jobb? Byta fru? Byta kön? :D
  Vill ni så kan jag visa lite Prestashop, hur den funkar i en live-shop, admingränssnitt osv. Fast en annan webshop kanske är lämpligare för er, vad vet jag

  SvaraRadera
 6. Prestashop verkar inte vara vad vi behöver, tyvärr. Behöver ha något som lättare kan omvandla innehållet i databsfält till sökningar. Tycker inte det borde vara en svår funktion att bygga in men vad kan jag om databasskapande.

  SvaraRadera
 7. Loggan är en sak jag vill byta ut men aldrig kommer att få göra, tyvärr.

  SvaraRadera