Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

02 mars 2012

Godbitar från senaste leveransen

Lite jobbigt med månader med som har fem onsdagar i månaden för då sprider förlagen ut sina tidningar lite extra. Det gör att det är ytterst få tidningar och album som kommer in till försäljning. Men det gör å andra sidan  att jag kan lyfta fram Breathe Deeply lite mer. Detta mangaalbum är gjort av ett gift par som har tagit pennamnet Doton Yamaaki och är komplett i en volym. Teckningsstilen är har mer att göra med Galago än med Dragonball. Vad som gör den här serieroman intressant är att de försökt jobba in lite diskussion kring moral och etik i forskarvärlden. Dessutom är det skönt med en manga som är avslutad i en volym.

Nu har vi Zelda 2 Kampen fortsätter av Lina Neidenstam i lager. Det går bra för Lina nu. Hon vann Nöjesguidens litteraturpris för Maran i förra veckan och nu har vi på Staffars hennes album till försäljning också. Skämt å sido är det jättekul att det går bra för människor som jobbar väldigt hårt och sliter. Vi hoppas fortfarande på att få till en signering med Lina men schemorna skall fungera för denna mycket upptagna serietecknare.

FF av Jonathan Hickman Bk 1 tar vid där Fantastic Four slutade dvs när Human Torch "dör". Hickman är en trevlig författare som skriver bra space opera och melodram. 

Utöver detta kom det in en del yaoi.

Allt finns som vanligt inlagt i webbshoppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar