Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

29 maj 2008

Godbitar från senaste leveransen

Previews kom in den här veckan så prenumerantutskicket går iväg i början på nästa vecka, förmodligen tisdag.

Största serien den här veckan är det nya Hellboyalbumet Darkness Calls som är det första av de officiella som inte är tecknat av Mignola utan av den fullgoda ersättaren Duncan Fegredo. Det är rätt snarlikna teckningar och jag är imponerad över hur nära Fegredo kommer Mignola-stilen.

Annars ser jag hemskt mycket fram emot att få läsa What It Is Hc av Lynda Barry. Det ser ut som en färgexplosion och påminner väldigt mycket om Julie Doucets senare grejor men samtidigt är det otvivelaktigt Barry ut i fingerspetsarna.

DCs stora eventminiserie Final Crisis 1 är äntligen här och den verka hålla för de förväntningar som det innebär med Grant Morrison som författare. Det är på tiden att en miniserie av den här typen är läsriktigt och för sin genre, riktigt bra.
http://www.blogger.com/img/gl.link.gif
En av våra favoritserier de senaste åren kommer med en enorm samlingsutgåva. True Story Swear To God Archives Tp Vol 01 innehåller alla de självpublicerade numren av serien varav två tredjedelar har samlats tidigare i album. Den här volymen innehåller 6 tidningar som aldrig tidigare har blivit samlat och som förmodligen inte kommer att komma att samlas på annat sätt vilket är lite surt. Varmt rekommenderad är serien i alla fall.

Som vanligt hittar du hela listan på senaste-sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar