Staffars Seriers Blog: Lönehelg

23 maj 2008

Lönehelg

Det märks att en hel del har fått lön idag. Mycket intensivare än tidigare i veckan och jag som fortfarande lider av viss jetlag. Kul under alla omständigheter då jag trivs med lite mer fart och när det händer lite även om det var rätt skönt att få lite mjukstart. Det mesta av det som blivit liggande under de två veckor jag har varit borta har jobbats undan. Jag har till och med lyckats skylta om på bordet inne i butiken. Det som är kvar är att skylta om i fönstret, ett par mail som behövs besvaras samt att göra en väldig massa reorders på det som sålts under min frånvaro som är kvar. Känns som om läget är under kontroll.

Vad som har varit extra skoj är att det har varit roliga människor som har varit inne idag och flera som undrat hur det varit på resan (alldeles underbart). Fast jag uppskattar väldigt mycket att Håkan fortsätter att ställa upp och jobbar imorgon så jag får en chans att komma i ordning i hemmet.

En massa serier att läsa dessutom inklusive den nya Vertigo-serien House of Mystery som jag tycker såg spännande ut. Det har äntligen kommit in lite manga efter ett par veckors stiltje varav flera som jag följer. Det blir trevlig helgsysselsättning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar