Staffars Seriers Blog: Kalle Anka 1/48 till salu på Tradera

31 maj 2008

Kalle Anka 1/48 till salu på Tradera

Jag blev uppringd i går av någon representant för Tradera i går då de har en auktion på det första numret av Kalle Anka & Co och det hade nått det ett väldigt högt pris. Tyvärr så kan jag inte särskilt mycket om begagnade serier och jag lägger inte auktionspriser på minnet tyvärr men jag kunde tala om för Tradera-killen att det var en rätt unik auktion de hade. Jag noterar idag att de är rätt duktig med att få ut nyheten i pressen. DN skriver om det idag och jag misstänker att fler tidningar kommer att plocka upp nyheten och dessutom noterar att de har fler fina första nummer till auktion. Lite otaktiskt kan man tycka att slänga upp allt på en gång. Det borde ju innebära att man inte får ut lika mycket som man annars skulle få. Fast är man samlare har man möjlighet att fynda lite

Auktionen avslutas imorgon straxt innan nio. Högsta budet är just nu 80.000 vilket är respektabelt men inte över sig. Misstänker att den kommer att stiga iväg lite nu efter DN publiceringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar