Staffars Seriers Blog: Godbitar från veckans sändning

05 juni 2008

Godbitar från veckans sändning

Bland sändningens højdpunkter kan jag bara inte låta bli att nämna det senaste Fables-albumet (Yay!); Akihisa Ikedas manga om en mänsklig pojke i en skola før monster, Rosario+Vampire (som en del av läroplanen ingår att monstren ska vara i mänsklig form - många søta flickor!); senaste delen av den alltid lika hett efterfrågade My Heavenly Hockey Club ; samt i synnerhet den tredje och avslutande delen av Giardinos tredje Max Friedman-historia, No Pasaran. Den har vi väntat och längtat efter under sex år!!

^_^ Staffar

Förutom de som Staffar nämnar så vill jag tillägga att prenumerantutskicket går iväg i tisdags så snart skall det börja droppa ned i brevlådan hos er.

Bland veckans serier så är jag glad att se nästa del av George RR Martins Hedge Knight har blivit samlad. Klassisk fantasy som bara är mycket bra skriven.

Jag är lite förvånad över att se ett nytt Tom Strong-album men klagar inte över det. Det är inga historier från Alan Moores penna den här gången utan det verkar vara ett samlingsalbum med "resten" av författarna.

Dessutom har det kommit en ny Hellboy spinoff Lobster Johntson som jag vet att en hel del har sett fram emot.

Dessutom mängder av yaoi den här veckan.

Som vanligt hittar du hela listan över nyinkommet på nyinkommet-sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar