Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

11 december 2008

Godbitar från senaste leveransen

Den här sändningen innehöll några äldre serier vars nästa del jag vet att många har väntat på. Först och främst så tänker jag på Courtney Crumrin And Prince Of Nowhere som är en fantastisk serie som många behöver upptäcka. En annan bok som jag vet att många har väntat på är Blade Of The Immortal Bk 20 Demons Lair som tar vid där serietidningen slutar. Jack Of Fables Bk 04 Americana har jag också fått enstaka frågor.

En sf-klassiker kom in den här veckan, Buck Rogers In 25th Century Dailies Hc Vol 01 1929 1931. Det är en oerhört snygg design på omslaget och väldigt rena avdrag som de fått fram till seriestripparna. Kul att se att tekniken har gått fram så mycket att det egentligen inte finns någon anledning att släppa ifrån sig halvkassa produktioner.

På tal om serieklassiker så fick vi in två sådana. Camelot 3000 kommer i nytryck efter att inte gått att få tag i under många år. Visserligen är det som en deluxe hard cover men med tanke att serien är lika mycket en definition av 80-talet serier som något annat är väl det motiverat. Dessutom fick vi in Daredevil by Frank Miller Bk 1 som är en ny omgång med serierna som gjorde Frank Miller berömd.

Nicolas Gn är en del i Drawn & Quarterlys Petit Livres dvs små konstböcker eller snabba seriealbum. Pascal Girard är serietecknare och har en rätt cartoony stil som ser helt ok ut.

Epileptic skaparen David Bs nya verk Nocturnal Conspiracies är bearbetningar av hans drömmar. Det skall bli intressant och se om de som efterfrågat nytt av honom kommer att uppskatta det här eller om de önskar sig "Epileptic 2".

Till alla engelskspråkiga kunder som vill läsa en svensk serie så har vi fått det andra amerikanska albumet av Rocky- Strictly Business.

Sulk Bk 02 Deadly Awesome är en nytt miniaturalbum av Jeffrey Brown. En liten avstickare från de serier som gjort honom känd då hela albumet egentligen bara är en MMA-match.

Till sist så har vi en svenskt album, Mikael Sols Till alla jag legat med. Det skall vara självbiografisk om sexuella eröveringar med lite ångest inblandat i det hela.

Som vanligt hittar du hela listan över det som kommer in på nyinkommet-sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar