Staffars Seriers Blog: Idag började julhandeln...

08 december 2008

Idag började julhandeln...

...vilket är betydligt senare än de senaste åren. Vi har haft en topp före och efter löning och sedan en topp dagarna innan ju. Nu dröjde ända till den åttonde innan vi fick mer än någon enstaka som handlade julklappar. Dessutom kom frågorna i gång även om de hittills inte varit tillräckligt udda för att nämna någon specifik i bloggen.

Jag börjar undrar om Handelns utredningsinstitut ångrar att de förutspådde en rekordjul. Jag hör en hel del konversationer i butiken där folk pratar om sin dåliga ekonomi och folk som blivit av med jobbet. Att vi dessutom har haft en kronutveckling som ätit upp våra marginaler gör att jag känner mig rätt stressad över den närmsta framtiden.

Det finns fortfarande möjlighet att försäljningen tar fart och jag skall göra vad jag kan för att få upp den men det är inte så kul just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar