Staffars Seriers Blog: Godbitar från veckans sändning

03 april 2009

Godbitar från veckans sändning

Sen leverans den här veckan och en av våra kartonger med reorders saknades men vi fick i alla fall in Air.


Fantagraphics släpper två album i samma stil och tidsperiod som den mycket framgångsrika Fletcher Hanks-samlingen. Dels en som passar ihop stilmässigt med Hanks: Boody Bizare Comics Of Boody Rogers. Fast närmast ligger den nog Li'l Abner eller Basil Wolvertoon i humorn. Såg väldigt skoj ut vid en snabb bläddring. Det andra är en samling med tidiga superhjältar. Supermen- First Wave Of Heroes 1936-41 samlar 20 historier från the Golden Age av skapare som Jacke Cole, Will Eisner, Jack Kirby, Lou Fine och många fler. De har påpassligt nog stoppat in en Fletcher Hanks historia här.

Britten & Brulightly är en deckarhistoria av Hannah Berry, väldigt noir-aktig historia som jag ser fram emot att få läsa.


Det tredje albumet av Largo Winch, Dutch Connection kom in den här veckan. Påpassligt så har vi skaffat in fler album från Cinebook den här veckan också.


JSA Bk 2 Thy Kingdom Come 1 är en fortsättning på Kingdom Come-albumet. Dock utan Alex Ross teckningar.

Fanfare som vanligligtvis bara brukar släppa vuxenmanga breddar sin utgivning med My Mommy Is In America & She Met Buffalo Bill som är en barndomsskildring som ser väldigt skoj ut. Den följer iofs Disney-mallen genom att ha en mamma som inte finns med i bilden men den är inte disneyfierad utan allt känns väldigt äkta och trovärdigt ut.

Ho! The Morally Questionable Cartoons of Ivan Brunetti
(känd från bl.a. Galago) är en samling med skämteckningar som tidigare varit publicerade i Hee! & Haw! och några andra ställen som inte nämns. Jag måste säga att Brunettis råa humor balanseras av hans närmast Nancy-lika teckningar.

Som vanligt finns hela listan på nyinkommet-sidan och inlagt i shoppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar