Staffars Seriers Blog: SPX Allting tar och lugnar ned sig

26 april 2009

SPX Allting tar och lugnar ned sig

Det har varit lite stiltje nu den senaste timmarna. Den största frågan på allas läppar är "När stänger marknaden?". Jag märker dock att det säljs en hel del på de andra borden just nu och jag har köpt en låda av serier från Top Shelf och lite fansin. Tror de kommer dråsa ned i butiken imorgon eller under den kommande veckan. De som inte sålde slut förstås.

Känner mig rätt nöjd med mässan som helhet. Det har varit den största och bästa mässan hittills och Kristiina, Freddie och Anders skall ha ett enormt stort tack och erkännande för det arbete som de har lagt ned. Nu skall jag ta och köpa några böcker från Buenaventura Press och kanske något mer från de långväga gästerna. Fansinskapare får skicka sina serier till oss eller komma förbi butiken.

2 kommentarer:

 1. Jag såg att ni hade vuxenmanga (av det seriösa, inte porriga...) slaget som jag inte sett på engelska förut. Men hela budgeten gick åt till fanzin, så jag tänkte fråga vad de hette så jag kan komma förbi kanske nästa månad? =)

  Tjocka serier, låg i högra hörnet av bordet och var inte av Tezuka.

  SvaraRadera
 2. Det var ett urval från den hylla som heter just vuxenmanga. ^_^

  Plockade böckerna från lageret så de kommer förhoppningsvis finnas kvar till nästa löning om inte så kommer de in snart.

  Skall förhoppningsvis inte dröja alltför länge innan vi får upp den sektionen i shoppen.

  SvaraRadera